Kancelarija za KiM: Tadić i Jeremić obmanjuju javnost

Kancelarija za KiM ukazala je da su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Borko Stefanović i njihovi saradnici bili na vlasti kada je dijalog o KiM izmešten iz UN u EU.

Izvor: Tanjug

Sreda, 13.09.2017.

15:17

Kancelarija za KiM: Tadić i Jeremić obmanjuju javnost
Foto: Tanjug

Kancelarija navodi da oni sada kampanjom obmanjivanja i dezinformisanja, osim što iskrivljuju stvarnost i činjenice, nastoje da se operu "od svog zla" koje su naneli našoj državi i narodu.

"Jeremić i njegovi saradnici se ovih dana iz bezobrazluka i neznanja usuđuju da klevetnički analiziraju i kritikuju politiku sadašnje vlasti prema KiM, a upravo oni su bili na vlasti kada je dijalog o KiM izmešten iz UN u EU, a Euleks doveden u našu južnu pokrajinu, i tome su kumovali prodajući interese sopstvene države i naroda za malo tapšanja po ramenu i podrške Brisela na izborima", naveli su u saopštenju.

Takođe, prema navodima iz Kancelarije za KiM, upravo su Jeremić, Tadić, Stefanović i njihovi saradnici, podržani od Saše Jankovića i "ostalih samozvanih moralnih i intelektualnih džinova", od Međunarodnog suda pravde pogrešno postavljenim pitanjem zatražili savetodavno mišljenje o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova.

Dobijeni odgovor je, podsećaju iz Kancelarije, "zadao gotovo fatalan udarac svim nastojanjima da se Srbija na međunarodnoj sceni izbori za svoje interese".

"Upravo ti kibiceri koji danas dobacuju iz prikrajka bili su u samom središtu te diletantske operacije, od koje ni dan-danas ova država ne može da se oporavi" kaže se u saopštenju i dodaje da imaju imalo srama danas bi ćutali i nadali se da će im građani zaboraviti učinjena zlodela, "a oni, međutim, i dalje rovare protiv sopstvene države i njenih interesa", zaključuju u Kancelariji za KiM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: