Beograđani, najbolje je da danas ostanete kod kuće

Beograđani bez preke potrebe ne bi trebalo da prilaze centru grada jer će sve veće saobraćajnice biti zatvorene.

Izvor: B92

Subota, 09.09.2017.

09:55

Beograđani, najbolje je da danas ostanete kod kuće
Tanjug / Sava Radovanoviæ

Pored radova na Trgu Slavija, Bulevaru Oslobođenja i Brankovom mostu, lošim uslovima u saobraćaju doprineće i današnja promocija najmlađih oficira Vojske Srbije.

zmene u saobraćaju su na snazi od 9.00, a biće zatvorene ulice : Trg Nikole Pašića do Terazija; Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Takovska od ugla sa Kosovskom ulicom do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevar kralja Aleksandra od Kneza Miloša do Resavske, Ulica Kneza Miloša od Kralja Milana do Bulevara kralja Aleksandra, Dragoslava Jovanovića od ulaza u javnu garažu do Trga Nikole Pašića, te Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Kosovske.

Zbog auto-trke "Velika nagrada Beograda" oko Kalemegdna u subotu će od 16 do 20h za saobraćaj biti zatvoreno više ulica, najavila je gradska uprava.

U tom intervalu biće zatvorene Pariska ulica, Ulica Tadeuša Košćuška, deo Dušanove ulice, Bulevar vojvode Bojovića i Kneza Sime Markovića, saopštio je Beokom servis.

Tokom održavanja trke tramvajska linija 11 neće saobraćati, kao ni tramvajske linije 2, 5 i 9L, koje su privremeno ukinute zbog radova na rekonstrukciji Ruzveltove ulice i Trga Slavija.

Na relaciji Dorćol, od Sportskog centra "Milan Muškatirović" – Beogradska ulica autobuska linija 5A saobraćaće izmenjenom trasom.

Autobusi na toj liniji će ići trasom: Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Beogradska, a u povratku Bulevarom kralja Aleksandra i Takovskom ulicom.

Vozila javnog gradskog prevoza na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: