Učenici 1. septembra umesto u školu išli u kafanu VIDEO

Učenici osnovne škole u Krivoj Feji kod Vranja, koji su prvi septembar proveli u bašti lokalnog restorana, i dalje ne pohađaju nastavu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.09.2017.

18:45

Učenici 1. septembra umesto u školu išli u kafanu VIDEO
Foto: Gettyimages

Nova škola izgrađena u tom mestu nema upotrebnu dozvolu, a direktor ne zna kada će za đake početi školska godina.

Na kapiji nove škole u Krivoj Feji katanac i dalje neotključan, iako je školska godina počela. Učenik trećeg razreda Luka Pejčić je na produženom raspustu, a prvog septembra je došao u školu pre zvona.

Učenici i roditelji koji su prvog septembra došli u školu nisu mogli da uđu ni u školsko dvorište.

Nova zgrada škole izgrađena je pre dva meseca

Škola nema upotrebnu dozvolu, jer su nadležni inspektori utvrdili da objekat nije bezbedan i naloženo je izvođaču da otkloni nedostatke. Direktor škole tvrdi da su roditelji bili obavešteni o produženju raspusta.

Osnovna škola u Krivoj Feji je istureno odeljenje škole“ Kralj Petar Prvi oslobodilac“ koja se nalazi u selu Korbevac kod Vranja. Nastavu od prvog do osmog razreda pohađa 35 đaka.

Opširnije u video-prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: