Lukas priznao napad, određen mu pritvor i izrečena kazna

Estradnom umetniku Aleksandru Vuksanoviću određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, nezvanično je potvrđeno za B92.

Izvor: B92

Nedelja, 03.09.2017.

16:27

Lukas priznao napad, određen mu pritvor i izrečena kazna
Thinkstock

Kako nam je rečeno, Vuksanović, koji je u javnosti poznat kao Aca Lukas, saslušan je po prijavi njegove supruge za fizički napad.

On je “delimično priznao” da se napad dogodio i naveo da je suprugu šutnuo nogom u butinu i udario rukom u potiljak.

Tužilaštvo mu je ponudilo sporazumno priznanje dela, što je on prihvatio i potpisao, uz zatvorsku kaznu od tri godine, uslovno na deset meseci.

Takođe, presudom, koja je pravosnažna, Vuksanoviću je izrečena mera zabrane prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Podsetimo, Vuksanovićeva je prijavila supruga za fizički napad, a za B92 je nezvanično potvrđeno da je u policiji kazala da ju je, između ostalog, suprug udario pesnicom u glavu, što Vuksanović negira.

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: