Bivša supruga pevača Ace Lukasa prijavila napad

Sonja Vuksanović, bivša supruga folk pevača Aleksandra Vukasnovića, poznatijeg kao Aca Lukas, prijavila je policiji da ju je pevač fizički napao u stanu.

Izvor: B92

Subota, 02.09.2017.

21:13

Bivša supruga pevača Ace Lukasa prijavila napad

Kako je nezvanično potvrđeno za B92, policija je oko 18h izašla na teren i uzela izjavu Vukasnovićeve, koja tvrdi da ju je, između ostalog, bivši suprug udario pesnicom u glavu. Policija nije privela pevača.

Beogradski mediji pišu da je Vuksanović nakon što je otišao iz stana u kojoj živi njegova bivša supruga sa ćerkom "otišao na aerodrom, jer ima nastup u inostranstvu".

Informacija o povredama Vuksanovićeve nema. Ona je odbila policijsku asistenciju, ali je zatim sama otišla u Urgentni centar.

Vuksanović je tokom večeri za "Blic" rekao da jeste došlo do "žučne svađe" sa bivšom suprugom nakon što je došao da vidi ćerku. On tvrdi da ga je Sonja Vuksanović "prva napala" tako što ga je gađala šoljicom za kafu, a zatim je on nju, kako kaže, "šutnuo u nogu".

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: