Drobnjak: Ne morate da čitate, Vučić: Od takvih sam bežao

Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, koji je s Vučićem posetio školu u Majdanpeku, rekao je da deca ne bi trebalo mnogo da čitaju, već više da imaju praksu.

Izvor: B92

Petak, 01.09.2017.

08:47

Drobnjak: Ne morate da čitate, Vučić: Od takvih sam bežao
Tanjug

Na to mu je predsednik Srbije poručio da polazi verovatno od sebe i da bi deca trebalo da imaju i teoriju i praksu. Pošto je Drobnjak posle toga seo pored njega, Vučić je ustao i u šali kazao da je "uvek bežao od takvih".

Vučić i Drobnjak posetili su danas đake u Majdanpeku, povodom početka školske godine.

S njima u poseti bili su ministar obrazovanja Mladen Šarčević, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor Kancelarije za javna ulaganja Marko Blagojević.

Predsednik je nešto kasnije poslao poruku đacima i preko zvaničnog naloga na Tviteru.

"Molim vas i od vas tražim da učite i da budete odgovorni, da slušate svoje nastavnike. A mi ćemo sve učiniti da vam obezbedimo najbolje uslove", navedeno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: