Mađarski ministar: Situacija u Evropi nikad gora

Ministar spoljnih poslova Mađarske izjavio da je situacija sa ilegalnom migracijom učinila da bezbednost u Evropi nikada nije bila gora.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.08.2017.

12:12

Mađarski ministar: Situacija u Evropi nikad gora
Thinkstock

Peter Sijarto je u intervjuu za mađarsku javnu televiziju kazao da su terorističke napade izveli ilegalni migranti, a da su u slučajevima u kojima su terorističke napade izvele osobe rođene u Evropi, njihovi roditelji i dede i babe stigli u Evropu kao migranti.

Prema mišljenju Sijarta, u slučaju ovih drugih, njihova socijalna integracija "bila je potpuni neuspeh i paralelna društva nastala su u brojnim zemljama u Zapadnoj Evropi".

"Sve više i više lidera evropskih zemalja govori o potrebi - koju Mađarska podržava već godinama - držanja ilegalne migracije van Evrope i zaštite njenih granica", rekao je Sijarto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: