Sastanak premijera Zapadnog Balkana 26. avgusta u Draču

Neformalni sastanak predsednika vlada zemlja Zapadnog Balkana posvećen regionalnim integracijama biće održan u subotu, 26. avgusta, u albanskom gradu Draču.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

07:38

Sastanak premijera Zapadnog Balkana 26. avgusta u Draču

Kako je najavila Vlada Makedonije, makedonski premijer Zoran Zaev učestvovaće na tom sastanku, čiji je domaćin premijer Albanije Edi Rama.

Na sastanku balkanskih premijera biće održano nekoliko radnih sesija o temama povezanim sa regionalnom saradnjom i jačanjem integracionih procesa na Zapadnom Balkanu.

U Drač će doći i komesar EU za proširenje i dobrosusedsku saradnju Johanes Han i potpredsednik Svetske banke za Evropu i centralnu Aziju Spiril Miler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: