Saobraćaj umeren, bez gužvi i zastoja

Saobraćaj na putevima Srbije odvija se umerenim intenzitetom, bez zastoja na naplatnim rampama i dužih zadržavanja na graničnim prelazima.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

07:43

Saobraćaj umeren, bez gužvi i zastoja
Tanjug, arhiva

Vozače očekuju povoljne vremenske prilike, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS navodi da se nešto veći broj vozila očekuje tokom dana, posebno na autoputevima, kada i na naplatnim rampama dolazi do većeg protoka vozila, pri čemu dolazi do kraćih zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

AMSS podseća da se danas i sutra radi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na deonici Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka, pa će se tu saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: