Udovica traži konobara koji je poslednji video njenog muža

Supruga Amerikanca koji je ubijen u napadu u Barseloni pokušava da pronađe konobara koji je poslednja osoba koja je njenog supruga videla živog.

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2017.

22:33

Udovica traži konobara koji je poslednji video njenog muža
foto: Tanja Komarica

Hajdi Nans-Taker iz San Franciska rekla je da se na fotografiji i video-snimku koji su objavljeni na društvenim medijima ubrzo nakon napada vidi kako konobar pokušava da pomogne njenom teško povređenom supurugu, 42-godišnjem Džeredu Takeru, prenosi AP.

Ona kaže da, sa svojom porodicom, želi da pronađe tog konobara i zahvali mu.

Prema njenim rečima, svako ko je zastao da pomogne usred tog haosa "dokaz je spremnosti na pomoć i ljubavi" koje stranci mogu da pokažu jedni prema drugima.

Hajdi Nans-Taker se, inače, nalazi u Barseloni odakle će telo svog supruga vratiti kući.

U terorističkom napadu izvedenom u četvrtak po podne u najpopularnijoj turističkoj ulici u centru Barselone, Las Ramblas, beli kombi je velikom brzinom uleteo među pešake usmrtivši 14 osoba i ranivši više od 120 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: