PS: Zašto Šutanovac i Jeremić napadaju Srbiju?

Šef poslaničke grupe Pokreta socijalista Đorđe Komlenski upitao Šutanovca i Jeremića zašto napadaju Srbiju iako ne znaju razlog povlačenja diplomata iz Skoplja?

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2017.

07:52

PS: Zašto Šutanovac i Jeremić napadaju Srbiju?
Vuk Jeremiæ, Getty images

Komlenski smatra da nema sumnje da pojedini "dosovski" političari sve što rade, rade po diktatu i isključivo za strane interese, i pita Dragana Šutanovca i Vuka Jeremića da li će bar jednom biti na strani svoje zemlje i svog naroda?

"Upravo zahvaljujući našoj mudroj i odgovornoj spoljnoj politici, Srbija predstavlja i jeste glavni faktor mira i stabilnosti u regionu. Predsednik (Aleksandar) Vučić čuva i štiti Srbiju, dosovci bi je odavno prodali, samo da su u prilici", saopštio je Komlenski.

DS je u ponedeljak pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da saopšti koji su pravi razlozi za povlačenje osoblja iz ambasade Srbije u Skoplju.

Bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić kazao je, takođe juče, da je povlačenje celokupnog osoblja ambasade iz Makedonije u Srbiju "diplomatski diletantizam i šarlatanstvo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: