Južne vesti: Šef "Parking servisa" slupao službeni auto

Direktor niškog “Parking servisa“ Marko Janković je 2013. godine slupao službeni automobil, ali taj slučaj tek sada dospeva u javnost, pišu Južne vesti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.08.2017.

21:33

Južne vesti: Šef

Pošto se na raskrsnici nije zaustavio kod znaka “stop“, Janković je izazvao udes, a iako se sve desilo u 20.35, u Parking servisu tvrde da je Janković bio na redovnim poslovnim aktivnostima.

“Do saobraćajne nezgode je došlo na taj način što se Marko Janković kretao “škodom oktavia” Ulicom Petra Aranđelovića iz pravca Novog groblja u pravcu Ulice Dimitrija Tucovića i kada je došao do raskrsnice sa Ulicom Bubanjski heroji, izazvao saobraćajnu nezgodu tako što nije zaustavio vozilo na saobraćajnom znaku “stop” i nije ustupio prvenstvo prolaza "tojoti rav" kojom je upravljala Ana Rajković“, navodi se u krivičnoj prijavi.

U saobraćajnoj nezgodi, navodi se u krivičnoj prijavi, Rajkovićeva je bila povređena.

Iako se saobraćajna nezgoda dogodila u dvadesetak minuta pre 21 sat, u Parking servisu kažu da je direktor Janković tada “obavljao redovne poslovne aktivnosti” i da je za "škodu oktaviu" “imao putni nalog”.

“Direktor je navedenog dana obavljao redovne poslovne aktivnosti, posedovao je putni nalog i nije bilo apsolutno nikakvih nepravilnosti. Što se tiče radnog vremena, ukazujemo vam da većina službi u preduzeću ima radno vreme od 7 do 21 sat, a da pojedine službe preduzeća rade 24 sata dnevno“, rekli su u Parking servisu.

Iako je protiv Jankovića pokrenut krivični postupak, on se nagodio sa zamenicom javnog tužioca Mirjanom Momčilović da uplati 30.000 dinara u humanitarne svrhe, pa ovaj slučaj nikada nije došao do Suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: