NS: Uhapšen 26-godišnjak zbog ranjavanja dvojice mladića

Novosađanin D.V. (26) uhapšen je zbog sumnje da je, na ulici, pucao u nogu devetnaestogodišnjaku i naneo mu teške telesne povrede.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 20.08.2017.

10:51

NS: Uhapšen 26-godišnjak zbog ranjavanja dvojice mladića
Thinkstock

Kako se navodi iz Policijske uprave Novi Sad, sumnja se da je, rikošetom, taj metak lakše povredio nogu i drugog, godinu dana starijeg mladića.

„Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su događaj u kome su, sinoć, na Novom naselju vatrenim oružjem povređena dvojica Novosađana. Policija je pronašla pištolj, sa sedam metaka u okviru, kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivicno delo“, navodi se u saopštenju.

Policija navodi da je identifikovala još dvojicu mladića, osumnjičenih da su, zajedno sa D.V. prethodno učestvovali u tuči sa oštećenima.

„Jedan od njih, dvadesetpetogodišnji Novosađanin, pronađen je i saslušan u svojstvu osumnjičenog. Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 11 grama marihuane i 90 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci“, navode iz PU Novi Sad i dodaju da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je učinio krivična dela učestvovanje u tuči i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

D.V. je, noćas, određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz, kako se navodi, krivičnu prijavu koja ga tereti za krivična dela teška i laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Iz PU Novi Sad je saopšteno da policija intenzivno traga za trećim osumnjičenim koji se, takođe, tereti za krivično delo učestvovanje u tuči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: