Grupa Srba pukom srećom izbegla tragediju u Barseloni

U momentu terorističkog napada u Barseloni u ulici Las Ramblas našla se i grupa od 32 srpskih turista, ali niko nije povređen.

Izvor: B92

Petak, 18.08.2017.

13:02

Grupa Srba pukom srećom izbegla tragediju u Barseloni
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Oni su, inače, smešteni u letovalištu Ljoret de Mar i taj dan su sa grupom turista iz BiH krenuli u obilazak Barselone.

"Veći deo grupe zadržao je most koji se podigao da prođu jedrilice. Oko sedam, osam turista iz naše zemlje je prešlo most i u vreme incidenta nalazili su se na početku ulice Las Ramblas, dok se incident dešavao na drugom kraju ulice", kažu u agenciji Rapsodi travel preko koje je grupa turista iz Srbije otišla u Španiju.

Kako kažu, srpski turisti su videli samo stampedo ljudi koji se spušta niz ulicu, ali nisu znali u prvom momentu o čemu se radi.

"Svi srpski turisti su dobri, bezbedni, niko nije povređen. Povratak iz Barselone trajao je duže, jer je policija kontrolisala sva vozila i autobuse. Kontrolisan je i autobus u kom su bili srpski turisti", naveli su u agenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: