"Novosti": Šutanovac i Janković idu na sastanak u Brisel

Lideri DS i PSG Dragan Šutanovac i Saša Janković trebalo bi 24. avgusta da se u Briselu nađu sa Dejvidom Mekalisterom, pišu "Večernje novosti".

Izvor: B92

Petak, 18.08.2017.

08:28

Foto: Tanjug

Prema navodima lista, osim Jankovića i Šutanovca, poziv za put u Brisel na zajednicki sastanak sa Mekalisterom dobila su još cetvorica lidera opozicije - Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Saša Radulović i Vuk Jeremić.

Prema informacijama "Novosti", taj susret dogovoren je pre nego što je Jankovićev PSG doneo odluku da raskine saradnju sa DS.

Iako je ranije zacrtana agenda susreta srpske opozicije sa izvestiocem izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju predviđala razgovore o politickoj situaciji u Srbiji i vladavini prava, izvori lista tvrde da bi kao ključna tema sada mogao da se nametne sukob otvoren izmedu DS i PSG.

"Trebalo bi da se razmatra i pitanje združenog nastupa opozicije na beogradskim izborima, a posebno učešće Dveri u budućem opozicionom savezu, na kojem insistira Janković, a EU prema tome nema blagonaklon stav", navode "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: