Gola žena joj upala u krevet - umrla od srčanog udara

Starija žena u američkoj državi Mejn umrla je od srčanog udara kada joj je gola žena upala u kuću i ušla u krevet, saopštile su zdravstvene vlasti.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

00:33

Gola žena joj upala u krevet - umrla od srčanog udara
Foto: Freeimages

Prema pisanju lista Morning sentinel koji je imao uvid u izveštaj patologa, 72-godišnja Džojs Vuds bolovala je od koronarne arterijske bolesti i umrla je od šoka kada joj je provalnica upala u kuću u gradu Burnam u aprilu.

Tara Šibles (36) optužena je u maju za ubistvo bez predumišljaja, ometanje poseda i napad, a suđenje bi trebalo da počne u decembru.

Policija je saopštila da je Vuds pozvala policiju kada joj je Šibles ušla u krevet i nije joj dozvolila da uključi svetlo. Rođaci Vudsove su došli pre policije i odneli je u automobil, gde je i umrla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: