Velika koalicija tvrdi da ima podršku Pacolija

Velika, tzv. Ratna koalicija PAN, čiji je kandidat za premijera Ramuš Haradinaj, tvrdi da je dogovorila podršku Alijanse za novo Kosovo Bedžeta Pacolija.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.08.2017.

15:42

Velika koalicija tvrdi da ima podršku Pacolija

Koaliciju će navodno ozvaničiti posle 10-dnevnog ultimatuma koji je on dao DSK i Samoopredjeljenju da postignu dogovor o deblokadi institucija.

Pozivajući se na svoje izvore, prištinski Zeri piše da se dogovor Haradinaja i Pacolija očekuje do kraja sedmice ili početkom naredne.

Pacoli je prošle sedmice dao rok od 10 dana čelniku DSK Isi Mustafi I Aljbinu Kurtiju iz Samoopredeljenja da se dogovore o formiranju vlade ili će u protivnom napustiti koaliciju DSK i Alternative, sa kojima je njegova stranka nastupila na vanrednim parlamentarnim izborima, 11. juna.

Pacoli, koji važi za najbogatijeg Albanca, prošle sedmice se u svojoj rezidenciji sastao sa Haradinajem, ali detalji tog razgovora nisu saopšteni javnosti.

Mediji špekulišu da je Pacoli za “prelet” u veliku koaliciju tražio mesto ministra spojnih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: