Drama u HR: Devojčica nestala pre pet dana, "oteta je"

Roditelji trinaestogodišnje devojčice Barbare Vidović iz Tribalja pored Crikvenice u Hrvatskoj već pet dana pokušavaju da dođu do informacija o svom detetu.

Izvor: B92

Sreda, 16.08.2017.

12:37

Drama u HR: Devojčica nestala pre pet dana,
Screenshot/Nestali.hr

Hrvatski mediji javljaju da je devojčica nestala u noći između petka i subote, a nakon spoznaje da im nema ćerke roditelji su o svemu obavestili policiju.

Novi list navodi da roditelji pretpostavljaju da se Barbara nalazi u Ogulinu, kod mladića s kojim se dopisivala na Fejsbuku, a koji je i sam maloletan, ima oko 16 godina.

Čak su i roditelji mladića iz Ogulina navodno potvrdili da su Barbara i njihov sin zajedno, ali tvrde da ne znaju gde se tačno nalaze, pišu mediji.

Barbarini roditelji su ogorčeni na policiju, jer uprkos svim dostupnim informacijama, još nisu pronašli njihovu ćerku.

Njen otac Anton Vidović rekao je za Novi list: 'Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerovatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negde drže pod prisilom. Sve se zna... Ko su članovi njegove porodice i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla'.

On moli policiju da angažuju i specijalnu policiju, ako ne mogu sami ući u trag Barbari. Očajan je, noćima nisu oka sklopili, ističu hrvatski mediji.

Za svoju ćerku kaže da je sramežljiva devojčica koja nije izlazila s prijateljicama. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i krupne zelene oči.

Na čelu između obrva ima ožiljak okruglog oblika od boginja. Njeni podaci objavljeni su na stranici nestali.hr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: