Topli dani do vikenda, u subotu obrt - kiša, vetar, hladno

Pretežno sunčano i toplo biće u sredu u celoj zemlji, posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti i ponegde kratkotrajne pljuskove s grmljavinom.

Izvor: Tanjug

Sreda, 16.08.2017.

12:55

Topli dani do vikenda, u subotu obrt - kiša, vetar, hladno
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vetar slab do umeren, severnih pravaca, jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

I u Beogradu slično vreme, posle podne i uveče moguća je na širem području grada kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

Vetar slab do umeren, severnih pravaca, jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna 32 stepena.

Ovakvo će vreme potrajati do subote, kada se krajem dana i u toku noći na severu i zapadu, a u nedelju i u ostalim krajevima najavljuje naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz osetan pad temperature i umeren i jak severozapadni vetar.

Promenljivo oblačno zadržaće se zatim još nekoliko dana, pa se tako u ponedeljak u centralnim i južnim krajevima prognoziraju kiša i pljuskovi s grmljavinom, a od utorka je moguća pojava poslepodnevnih pljuskova sa grmljavinom u planinskim predelima.

Temperatura će postepeno da raste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: