Veslač pronađen u okolini Berlina, prebačen u bolnicu

Srpski veslač Martin Mačković koji je nestao u subotu pre podne u Berlinu pronađen je nepovređen u okolini Berlina i hospitalizovan je, saznaje B92.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 14.08.2017.

14:01

Veslač pronađen u okolini Berlina, prebačen u bolnicu

Iz Veslačkog saveza Srbije navode da je Mačković dobro, da je zdrav, kao i da je uspostavljen kontakt između njega i njegovog oca.

Takođe, navode i da će on najverovatnije za dan-dva biti u Beogradu.

Iz VSS se takođe zahvaljuju Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata od kada su dobili poziv pronašli srpskog veslača.

Srpski veslač Martin Mačković nestao je u subotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica uputila je odmah nakon toga apel da ih pozovu svi koji znaju bilo šta o njemu.

Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio bronzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

Danas se, kako su rekli, u potragu uključio i policijski ataše u ambasadi preko svojih kontakta, a u ambasadi su u međuvremenu iz medija saznali da je mladić pronađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: