Objavljen prvi spot kampanje Trampa za izbore 2020. VIDEO

Kampanja za ponovni izbor Donalda Trampa objavila je prvu televizijsku reklamu, u trenutku žestokih kritika na račun predsednika SAD.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.08.2017.

08:02

Objavljen prvi spot kampanje Trampa za izbore 2020. VIDEO
Foto: GettyImages

U spotu od 30 sekundi napadaju se demokrate, a hvale Trampovi potezi u njegovih prvih sedam meseci na dužnosti.

Objava te reklame dolazi u vreme žestokih kritika na račun Trampa zbog njegove reakcije na nasilne događaje u Šarlotsvilu gde je na skupu belih prodesničara poginula jedna osoba.

Osim toga, u padu helikoptera koji je nadgledao skup desničara poginula su i dvojica pripadnika snaga bezbednosti.

Tramp je, naime, kritikovao grupe "na svim stranama".

U okviru mitinga "Ujedinimo desnicu" u Šarlotsvilu na kom su sukobi izbili, prodesničarske grupe protivile su se planovima lokalnih vlasti da iz parka u centru grada uklone statuu generala Roberta Lija, komandanta snaga Konfederacija u američkom građanskom ratu i protivnika ukidanja ropstva.

Tramp je najavio da će se kandidovati na idućim izborima prvi dan nakon što je stupio na dužnost, što mu je omogućilo da započne s kampanjom puno pre izbora koji će biti održani 2020. Godine.

Trampova kampanja nije odgovorila na pitanja o tome koliko je novca potrošila za reklamu i zašto je objavljena upravo ovog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: