Pakleni put na more: Čekali satima u Vranju, ponovo stoje

Oko 80 putnika koji su juče krenuli iz Beograda za Grčku provelo je više sati na benzinskoj pumpi kod Vranja. Tokom noći su krenuli, ali su opet stali.

Izvor: Blic

Četvrtak, 10.08.2017.

07:17

Pakleni put na more: Čekali satima u Vranju, ponovo stoje
Foto: Thinkstock

Kako prenosi RTS, autobus se više puta zaustavljao na auto-putu zbog kvara, klima-uređaj nije radio, a u kabini se pojavio dim.

Oko ponoći, putnici su već šest sati čekali na pumpi.

"Vozili su jedan deo puta praktično sa otvorenim vratima da bi unutra moglo od dima koliko-toliko da se izdrži, da bi na kraju u 18.20 pristali na NIS-ovu benzinsku pumpu na ulazu u Vranje.", navodi jedan od putnika Goran Stevanović za RTS.

Kako navodi jedna putnica za “Blic“, predstavnici agencije su pozvali kancelariju, ali umesto da pošalju novi autobus, iz agenciju su naveli da će iz Beograda poslati majstora.

Nekoliko sati kasnije majstor je stigao.

“On je tu nešto otvarao, vario, ali onda odlučio da autobus mora da se preveze u Vranje na dalju popravku. Mi smo već sedam sati ostavljeni sami na pumpi, koja se do sada zatvorila. Nemamo više ni gde vodu da kupimo, a napolju nema ni stolica, ni klupa. Deca spavaju po trotoaru“, navodi ona.

Kako kaže, niko iz agencije im nije ponudio bilo kakav smeštaj dok se autobus ne popravi, čak ni da ih odveze u obližnje Vranje, gde bi ga i sami mogli naći.

Put su u toku noći nastavili, piše “Blic“, ali su već jutros ponovo stali, ovog puta u Grčkoj, oko 100 kilometara od granice sa Makedonijom.

Putovanje će se najverovatnije rastegnuti na više od celog jednog dana jer će na toj pumpi, kako im je najavljeno, čekati još četiri sata, a do Evije, gde su se uputili, imaju nešto više od 300 kilometara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: