Oglasili se direktori škola posle skandala u Prokuplju

Na skupu u Prokuplju, organizovanom u dvorištu Gimnazije, nastupile su go-go igračice, a u dvorištu OŠ "Nikodije Stojanović - Tatko" održana je romska svadba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.08.2017.

11:12

Oglasili se direktori škola posle skandala u Prokuplju
foto: B92

Auto-izložbu je tokom vikenda organizovalo Udruženje ekstremnih sportova Toplice, a na njemu su go-go igračice u donjem vešu na temperaturi od 40 stepeni plesale i prale automobile.

Direktor prokupačke gimnazije Vučelja Radenović kazao je agenciji Beta da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova Toplice, koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting vožnji automobila.

"Karting izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo sa tim Udruženjem, a u ugovoru nije bilo nastupa go-go igračica, tako da se to sve događalo mimo našeg znanja i odobrenja", rekao je Radenović.

Direktorka OŠ "Nikodije Stojanović -Tatko" Ljiljana Subotić izjavila je da je školsko igralište ustupljeno bez ikakve naknade jednom prokupačkom romskom udruženju za održavanje kulturno-umetničkog programa.

"Tražili su da koriste igralište naše škole za nastup kulturno-umetničkog društva, a koliko znam ta svadba je održana nakon toga u jednom prokupačkom restoranu", kazala je Subotićeva agenciji Beta.

Prema njenim rečima, ovo nije prvi put da se u letnjim mesecima, a i tokom godine to školsko igralište koristi za razne kulturne, umetničke i sportske manifestacije.

Fotografije i snimci ta dva događaja uzemirila su javnost zbog činjenice da se tokom letnjeg raspusta školska zdanja dve najstarije škole u Topličkom okrugu ustupaju u ovakve svrhe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: