BG vodovod: Ako je potrebno biće kazni zbog trošenja vode

Beogradski vodovod apelovao je na građane da po tropskim vrućinama vodu za piće ne koriste za zalivanje bašta i travanjak i punjenje bazena.

Izvor: Beta

Subota, 05.08.2017.

16:08

BG vodovod: Ako je potrebno biće kazni zbog trošenja vode
Ilustracija: Thinkstock

Inspekcijske službe, u saradnji s Vodovodom, pojačaće nadzor nad nenamenskom potrošnjom vode i, ukoliko je neophodno, primenjivati kaznene mere prema neodgovornim pojedincima, navodi se u saopštenju.

Ističe se da je sistem vodosnabdevanja u Beogradu i danas stabilan ali da zbog prekomerne povećane potrošnje vode viši delovi Barajeva, podavalskih naselja, Vinče i Leštana imaju povremenih problema sa vodosnabdevanjem.

Navodi se da je u pojedinim prigradskim naseljima potrošnja vode povećana tri do šest puta u odnosu na uobičajnu a u centru grada za oko 20 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: