Tramp opet u kampanji: Uhapsite Hilari!

Donald Tramp je ponovo u kampanji – pravo niotkuda se našao u Zapadnoj Virdžiniji i održao miting pod nazivom “Učinimo Ameriku ponovo velikom“.

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

09:52

Tramp opet u kampanji: Uhapsite Hilari!
Getty Images

Njegov govor je zapalio prisutnu publiku, koji je završen skandiranjem upućenim njegovoj bivšoj protivkandidatkinji Hilari Klinton.

“Hapsite je“, uzvikivali su poklonici lika i dela ekscentričnog milijardera.

Tramp je u gradu Hatingtonu rekao da su Demokrate prevarile birače, time što tvrde da su se Rusi mešali u prošlogodišnje izbore.

“Pravi razlog zašto Demokrate pričaju samo o Rusima je zato što nemaju pravu poruku, nemaju agendu ni viziju“, rekao je Tramp.

Prema njegovim rečima, Demokratska partija i mediji ignorišu njegove uspehe kao predsednika, a istragu o mešanju Rusa u izborni proces nazvao je “totalnom izmišljotinom“.

“To je samo izgovor za najveći poraz u američkoj politici. To je sve. Ono čime bi istraga trebalo da se bavi je 33.000 izbrisanih mejlova Hilari Klinton“, rekao je Tramp.

Na skupu se pojavio i guverner Zapadne Virdžinije Džim Džastis, koji je istakao da je spreman da promeni partiju i postane član Republikanske stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: