Šutanovac: DS okupirana programom za BG, ne kolonama

Lider DS Dragan Šutanovac izjavio je da je DS preokupirana programom za beogradske izbore a ne kolonama u kojima će se na njih izaći.

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

23:15

Šutanovac: DS okupirana programom za BG, ne kolonama
Foto: Tanjug

Šutanovac je za list Politika od srede, 2. avgusta, rekao da je DS "preokupirana planom i programom razvoja Beograda u naredne četiri godine".

"Za DS Beograd nisu mostovi, fontane, betoni, asfalt, već ljudi i mi želimo bolji kvalitet i standard života Beograđana koji će omogućiti da Beograd opet bude svet", rekao je Šutanovac.

On je rekao i da DS-u "nije preokupacija pitanje kolona za izbore, već program", jer kako je naveo "nije dovoljno samo biti protiv ove loše vlasti" već "morate imati rešenja".

"Što se tiče nedoumica ko će nam se pridružiti i s kim ćemo na izbore, gotovo je izvesno da je to pokret Saše Jakovića, očekujemo i SDS, a videćemo ko će se tu još priključiti", rekao je lider DS.

Beogradski izbori, u redovnom terminu moraju biti održani na proleće naredne godine, a pojedini mediji najavljuju mogućnost održavanja vanrednih izbora u 2017. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: