Francuska: Požar podmetnuli tinejdžeri

Francuska policija uhapsila dvojicu adolescenata zbog sumnje da su podmetnuli požar na jugoistoku Francuske, saopštili su zvaničnici.

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

13:12

Francuska: Požar podmetnuli tinejdžeri
Posledice požara vidljive iz svemira Tanjug-AP

Dvojica tinejdžera starosti po 16 godina uhapšena su u sredu u Martigu zbog sumnje da su podmetnuli požar u mestu Karo, gde je izgorelo 150 hektara vegetacije, rekao je zamenik šefa policije francuskog regiona Eks-an-Provans Remi Avon.

Prema njegovim rečima, dvojica tinejdžera izaćiće u petak pred sudiju zbog krađe i podmetanja požara, krivičnih dela za koje je zaprečena kazna do 15 godina zatvora.

Avon je takođe rekao da je jedan 41-godišnji čovek priznao da je sekačem za metal slučajno izazvao požar u mestu Penje. U tom požaru je izgorelo 72 hektara vegetacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: