Danas podnošljivih 30, a sledeće sedmice...

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, samo ujutru na jugoistoku još ponegde se predviđa slaba kiša. Od sledeće sedmice vraća se "pakao".

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 28.07.2017.

01:00

Danas podnošljivih 30, a sledeće sedmice...
Foto: Gettyimages

Prema prognozama RHMZ za danas, vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 18, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije. Vetar će bit slab do umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 16, a najviša dnevna 28 stepeni.

Međutim, narednih dana biće sve toplije, a od ponedeljka veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom u intervalu od 35 do 38 stepeni, saopštio je RHMZ.

Iz "Meteosa" za "Večernje novosti" kažu da u narednih sedam do deset dana osveženja, poput ovog koji nas je malo rashladio ovih dana, nema na vidiku.

"Postoji mogućnost da krajem iduće sedmice temperatura počne da opada i da bude malo podnošljivije vreme, ali verovatno ne ispod 30 stepeni. Prema današnjoj prognozi, u sledećih od sedam do 10 dana nema na vidiku ozbiljnijeg osveženja kao što je bilo ovo prethodno. Takođe, preovlađivaće suvo vreme, osim što bi u drugoj polovini iduće sedmice bilo uslova za ređe lokalne pljuskove", kažu iz "Meteosa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: