ZG: Policija pronašla roditelje bebe ostavljene na ulici

Zagrebačka policija pronašla je, utvrdila identitet i povela istragu protiv roditelja bebe, ostavljene u slepoj ulici bez vode, hrane i dokumenata.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

22:00

ZG: Policija pronašla roditelje bebe ostavljene na ulici
Foto: Tanjug

Beba je pronađena prošlog četvrtka u naselju Sesvete.

U Policijskoj upravi Zagreba su za N1 potvrdili da je identitet ostavljene devojčice utvrđen i da su pronađeni njeni roditelji koji su trenutno na kriminalističkoj obradi. Iz policije su građanima zahvalili za pomoć u prikupljanju informacija o devojčici.

Navodi se da se, prema procenama, radi o bebi i koja ima tek oko šest meseci.

Hrvatski mediji su javili da je žena sa detetom upitala prolaznika da li je tu blizu slepa ulica, koji joj je to potvrdio. Kada se isti građanin nakon dva sata vratio, sa svojom suprugom, u tu ulicu, naišli su na ostavljenu bebu.

Da ne bi bila bezimena, medicinske sestre bolnice u koju je pre smeštaja u jedan dečji dom bila dovedena na pregled, dale su joj ime Ema. Lekari su zaključili da se radi o zdravom i negovanom detetu, normalnog razvoja i izgleda.

Na Emiom telu nije bilo povreda. Na osnovu njenog ponašanja i načina na koji je ostvarivala kontakt sa drugim ljudima, pretpostavlja se da nije živela samo s jednom osobom, odnosno da se više njih brinulo o njoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: