Tandemu prevaranata određen pritvor

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana paru koji se sumnjiči za, varanje, omamljivanje i pljačkanje sugrađana.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

10:55

Tandemu prevaranata određen pritvor
Foto: MUP

Pritvor je prema B.B. (38) i A.G. (37) određen na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Oni se sumnjiče da su kao saizvršioci učinili više krivičnih dela trške krađe, prevare, a postoji i osnovana sumnja da je B.B izvršio i krivična dela razbojništvo i nedozvoljene polne radnje.

Prvo osnovno tužilaštvo očekuje dopunu krivične prijave protiv osumnjičenih ukoliko se policiji bude javilo još osoba koje su pokrali ili prevarili.

Policija je juče sadopštila da se B.B. i A.G. sumnjiče da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovaranja o uslovima iznajmljivanja stana ili sklapanja poznanstva, i potom sipali u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, omamljujuća sredstva, od kojih su gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: