Novi bilans teške saobraćajke na Ibarskoj: Četvoro mrtvo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu Čačak - Kraljevo, na licu mesta poginule dve osobe. Dve preminule u bolnici. Povređeno i dete.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

07:50

Novi bilans teške saobraćajke na Ibarskoj: Četvoro mrtvo

Povređeni koji su potom preminuli bili su zbrinuti tokom noći u bolnici "Studenica".

Dežurni hirurg u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu Milan Maksimović rekao je za Tanjug da su posle stravičnog udesa na putu Čačak-Kraljevo kod mesta Miločaj u bolnicu primljene četiri žene, muškarac i dete.

Četiri osobe izgubile su život, dve su teško, a dve lakše povređene u tom udesu, saopštila je danas kraljevačka policija.

"„Dete je zbrinuto na Dečijoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su i pored svih naših napora, u toku noći podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smeštene kod nas na odeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave", rekao je Maksimović.

Sudar "„sitroena“" kraljevačkih i "„mercedesa“" borskih registarskih oznaka dogodio se juče u 22.30 sati na putu Čačak-Kraljevo, kod mesta Miločaj.

Dvadesetosmogodišnji vozač „"mercedesa"“ i 69-godišnja putnica u „"sitroenu" podlegli su povredama na licu mesta, a tokom noći u kraljevačkoj Opštoj bolnici povredama su podlegli tridesetosmogodišnji vozač "scitroena"“ i pedesetogodišnja žena putnica u ovom vozilu.

Dva putnika iz "sitroena"“ zadobila su teške telesne povrede, dok su putnici iz "„mercedesa"“ lakše povređeni.

Saobraćaj je na toj deonici bio obustavljen, ali je tokom noći normalizovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: