Oglasio se sud: Musliju nije kažnjen zatvorom, bar ne još

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji Jonuz Musliju nije prekršajno kažnjen sa 40 dana zatvora.

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

18:21

Oglasio se sud: Musliju nije kažnjen zatvorom, bar ne još

To je rekao portparol Prekršajnog apelacionog suda Aleksandar Ilić, nakon što su lokalni mediji preneli da je osuđen zbog isticanja albanske zastave na zgradi Saveta u Bujanovcu.

Za prekršajni postupak u tom slučaju je nadležan Prekršajni sud u Vranju, koji protiv Muslijua vodi postupak za taj prekršaj, ali odluku još nije doneo, precizirao je Ilić.

Protiv Muslijua, inače, ima više prekršajnih postupaka u Beogradu zbog saobraćajnih prekršaja.

Mediji u Bujanovcu su danas preneli da je Muslijua Prekršajni sud u Beogradu osudio na 40 dana zatvora najverovatnije zbog isticanja albanske zastave na zgradi Nacionalnog saveta Albanaca u Bujanovcu, odnosno da mu je tu kaznu izrekao pošto dve godine nije platio novčanu kaznu od 40.000 dinara, po presudi od 23. jula 2015. godine.

Da li je i zbog kog prekršaja Musliju osuđen biće poznato sutra, piše Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: