Beograd: U 12 opština ulice bez struje

Najveći deo opština Beograda danas će, kako je objavljeno na sajtu EPS-a, ostati na neko vreme bez struje.

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

11:26

Beograd: U 12 opština ulice bez struje
Thinkstock

Bez električne energije danas će ostati potrošači opština: Stari grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Barajevo i Obrenovac.

Naravno, planirana isključenja ne podrazumevaju da se cele opštine isključe iz sistema, već samo pojedine ulice, ali ipak je zanimljivo da struje neće biti u čak 12 opština, od 17, koliko ih Beograd ima.

Sajt EPSD-a je ponovo u funkciji, nakon kraćeg prekida, a spisak ulica u kojima se očekuje isključenje možete pogledati - OVDE.

Situacija sa isključenjima biže "malo bolja" u četvrtak, za kada su planirana isključenja u devet beogradskih opština: Zvezdari, Paliluli, Voždovcu, Čukarici, Rakovici, Novom Beogradu, Zemunu, Grockoj i Barajevu.

U petak 28. jula struja će biti isključena u pojedinim ulicama u takođe 9 opština: Stari grad, Palilula, Savski venac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Barajevo, Obrenovac i Sopot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: