Oblačno, moguća kiša - do 28 stepeni

Vreme u Srbiji danas će biti promenljivo oblačno s mogućom kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, najavio je Republički Hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 26.07.2017.

01:00

Oblačno, moguća kiša - do 28 stepeni
Foto: GettyImages

Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniže temperature će biti od 12 do 18, a najviše dnevne od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu se očekuje promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme, a u pojedinim delovima grada moguća je kratkotrajna kiša. Duvaće slab vetar, a očekuje se da temperatura bude od 16 do 26 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno, a od petka ponovo otopljavanje.

Maksimalne temperature za vikend će biti između 30 i 33 stepena, dok će od početka naredne nedelje u najvećem delu zemlje biti oko 35 stepeni.

Biometeorološka prognoza za sredu za 26. jul:

Relativno nepovolјne meteorološke prilike imaće uticaja na sve hronične bolesnike, a izuzetan oprez se savetuje osobama sa respiratornim i cerebrovaskularnim obolјenjima. Promenlјivo raspoloženje, problemi sa snom i reumatski bolovi su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: