SNS: Janković neće dijalog jer nema nikakvu ideju

SNS ocenila je da se predsednik PSG Saša Janković protivi ideji predsednika Aleksandra Vučića o vođenju unutrašnjeg dijaloga o Kosovu jer nema nikakvu ideju.

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

12:05

SNS: Janković neće dijalog jer nema nikakvu ideju

Kako navodi SNS, Janković nema nikakav predlog koji bi mogao da iznese na tu temu.

"Jasno je da Jankoviću smeta inicijativa predsednika Aleksandra Vučića za vođenje unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji i da mu je potpuno nenormalno da se građani Srbije pitaju za bilo šta u njihovoj državi, i sve to iz prostog razloga – Janković nema blagog pojma o čemu bi u tom dijalogu govorio, niti ima bilo kakvu ideju, a kamoli predlog, a ponajmanje rešenje, niti ga je uopšte briga za srpski narod na Kosovu i Metohiji, ili bilo gde drugo", navodi se u saopštenju SNS.

Janković je ranije izjavio da je Vučićev poziv na dijalog kukavički jer u donošenju teške odluke pokušava da se zakloni iza naroda, iako je "prisvojio celokupnu vlast u zemlji" i sve institucije i narod ne pita ni za šta drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: