Pad temperature, kiša, grmljavina - moguće i nepogode

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Utorak, 25.07.2017.

01:00

Pad temperature, kiša, grmljavina - moguće i nepogode
Foto: GettyImages

RHMZ upozorava da se ponegde očekuju nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom.

U nekim mestima će pasti više od 20 milimetra za tri sata, upozorava RHMZ.

Najniža temperatura biće od 17 do 22, najviša od 23 na zapadu do 32 stepena na jugoistoku zemlje.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i osetno svežije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Moguća je i nepogoda sa jakim pljuskom, vetrom i gradom. Najniža temperatura biće 18, najviša 24 stepena.

Očekivana biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe. Naročit oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Kod meteoropata su mogući bolovi u mišićima, nervoza i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: