Masovna tuča "dijasporaca i domaćih" u Sarajevu

Jedna osoba teško je povređena u masovnoj tuči u Sarajevu koja se dogodila oko 2.30 u noći između subote i nedelje, prenosi sarajevski "Avaz".

Izvor: B92

Nedelja, 23.07.2017.

13:06

Masovna tuča
Foto: Thinkstock

Do sukoba je došlo u ulici Safeta Zajke u naselju Rajlovac u sarajevskoj opštini Novi Grad, a teško je povređen M. M. (53). On je, kako saznaje Avaz, vozilom Hitne pomoći prevezen na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, gde je zadržan na lečenju, a u bolnicu je primljen u besvesnom stanju i navodno je u komi.

Kako navode, do tuče je došlo kada je nekoliko muškaraca "koji su inače nastanjeni u inostranstvu, a u BiH su došli na odmor, sedelo u lokalnom kafiću, a gde je potom došlo i "nekoliko momaka nastanjenih u Sarajevu".

Između njih je prvo došlo do verbalnog, a potom fizičkog sukoba, javlja "Avaz".

Zbog sumnje da su počinili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sarajevska policija uhapsila je A. S.; A.S; A.K i A. B.

"Osumnjičeni su predati u nadležnost Tužilaštva i biće zadržani 24 sata, a u tom roku će ih ispitati postupajući tužilac koji će nakon toga doneti odluku o daljim zakonskim merama koje će biti preduzete protiv njih", kaže portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: