Sunčano i toplo, popodne pljuskovi i grmljavina

U većem delu Srbije će biti sunčano i veoma toplo, ali se popodne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu očekuje kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom.

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

01:00

Sunčano i toplo, popodne pljuskovi i grmljavina
Tanjug

Duvaće slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće od 14 do 23 stepena, a najviša dnevna od 33 do 36 stepeni.

U Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 23, a najviša dnevna oko 36 stepeni.

U Srbiji će do ponedeljka biti sunčano i veoma toplo, a samo je u subotu posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti moguća kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature, koje će u ponedeljak kasno uveče zahvatiti severozapadne krajeve, proširiće se u utorak do kraja dana na celu zemlju.

Biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na hronično obolele osobe i meteoropate. Posebno oprezni treba da budu srčani bolesnici i astmatičari, kojima se savetuje da slede savete lekara i ograniče svoje fizičke napore.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: