BG: Imenovani sekretari, "dominiraju" vršioci dužnosti

Gradsko veće je na sednici izabralo zamenike načelnika Gradske uprave, odnosno sekretare i podsekretare sekretarijata, saopštila je Gradska uprava.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.07.2017.

23:42

BG: Imenovani sekretari,
Thinkstock

Oni su izabrani na predlog Komisije za izbor službenika na položaju u Gradskoj upravi Grada Beograda, a na osnovu Konkursa za popunjavanje položaja.

Kako se navodi, izbor nije obavljen za rukovodeća mesta u Sekretarijatu za komunalnu policiju, Sekretarijatu za zaštitu životne sredine, Sekretarijatu za energetiku, Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove, Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima.

Gradsko veće je za ova mesta odredilo vršioce dužnosti i to Nikola Ristić - Sekretarijat za komunalnu policiju, Ivana Vilotijević - Sekretarijat za zaštitu životne sredine, Nataša Putnik - Sekretarijat za energetiku, Nina Jandrić - Sekretarijat za komunalne i stambene poslove i Darko Glavaš - Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima.

Zoran Jovanović nastavlja da obavlja funkciju v.d. sekretara za sport i omladinu jer mu mandat još nije istekao.

Utvrđen je prestanak rada na položaju vršiocu dužnosti sekretara Sekretarijata za energetiku Marku Stojanoviću, vršiocu dužnosti podsekretara Sekretarijata za sport i omladinu Dragoljubu Kočoviću, vršiocu dužnosti podsekretara Sekretarijata za investicije Dušici Anđelković i vršiocu dužnosti podsekretara Sekretarijata za skupštinske poslove i propise Mirjani Arnautović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: