O Džej Simpson u oktobru na slobodi / VIDEO

Nekadašnji igrač američkog fudbala, glumac i zabavljač O Džej Simpson biće pušten iz zatvora 1. oktobra, odlučio je sud u američkoj državi Nevada.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

21:30

O Džej Simpson u oktobru na slobodi / VIDEO

Simpson (70) služi 33-godišnju zatvorsku kaznu zbog oružane pljačke hotela, a osuđen je 2008. godine od kada se nalazi u zatvoru.

Sud je odluku obrazložio Simpsonovim dobrim vladanjem, a ona je doneta jednoglasno, uz navode da je robija zaslužena, ali i da postoji minimalan rizikl da će ponoviti prekršaj.

“Pitanje je da li je dovoljno vremena proveo u zatvoru zbog ovoga, ali mislim da jeste“, naveo je član četvoročlane komisije Toni Korda.

U centru pažnje svetske javnosti Simpson je bio i 1995. godine, kada je bio osumnjičen za ubistvo bivše supruge Nikol Braun i njenog prijatelja Rona Goldmena.

Tada je proglašen nevinim, ali je odluka preinačena dve godine kasnije, kada je osuđen pred građanskim sudom, ali nikada nije platio odštetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: