Šestoro tinejdžera nestalo nakon takmičenja u SAD

Šestoro tinejdžera iz Burundija nestalo je nakon što su učestvovali na međunarodnom takmičenju iz robotike u Vašingtonu.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

15:39

Šestoro tinejdžera nestalo nakon takmičenja u SAD
Foto: GettyImages

Tinejdžeri su poslednji put viđeni u oblasti u kojoj se održava takmičenje "First global čelendž" u vreme kada su održavani završni mečevi.

Kako precizira AP, članovi tima za robotiku iz Burundija uključuju dve 17-godišnje devojke i četvoricu muškaraca starosti od 16 do 18 godina.

Organizatori takmičenja saznali su u utorak uveče da mentor tima iz Burundija ne može da nađe šestoro svojih članova, te je predsednik tog takmičenja Džo Sistak pozvao policiju, navodi se u saopštenju takmičenja.

Prema policijskim podacima, mentor je rekao da su tinejdžeri došli iz Burundija na takmičenje i da imaju vize u trajanju od godinu dana.

Mentor je naglasio da su oni nestali nakon takmičenja, ali da ne zna gde su otišli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: