Užas u Zemunu: Čovek mučen pa zapaljen

Muškarac sa teškim opekotinama zbrinut je na VMA, Pedesetosmogodišnjeg M.P. iz Zemuna prvo su mučili, pa živog zapalili nepoznati muškarci.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.07.2017.

10:39

Užas u Zemunu: Čovek mučen pa zapaljen
Ilustracija, Tanjug

Kako saznajemo, život mu je u opasnosti jer mu je 70 odsto tela pod opekotinama. Mučenje se dešavalo sinoć preko puta "Metroa" u Zemunu.

Kako piše "Blic", čovek je prebačen u bolnicu nakon što je "prethodno mučen, čupani su mu nokti, a na kraju je zapaljen".

"Ne znamo da li se on samozapalio ili je zapaljen. Policija je slučaj prijavila Hitnoj pomoći. Reč je o muškarcu koji je imao dosta proširene opekotine", rekla je ranije danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura agenciji Beta.

"On ima opekotine, ali je svestan i stabilan", rekli su za "Blic" na VMA.

Kako kažu u Hitnoj pomoći, u pitanju je muškarac od 58 godina, koji je imao opekotine po celom telu. Bio je svestan i razgovarao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: