Obradović: Da li neko u policiji štiti nasilnike?

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je povodom ubistva u beogradskim centrima za socijalni rad da je veoma loše prebaciti svu odgovornost na centre.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

15:07

Obradović: Da li neko u policiji štiti nasilnike?
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je naveo, loše je da se istovremeno zanemaruje uloga tužilaštva, sudija, policije i političara koji u tom lancu, kako kaže, izbegavaju odgovornost.

“Neverovatno je da smo imali niz smrtnih ishoda, a da niko nije podneo ostavku zbog onog što se dogodilo u centrima za socijalni rad u Beogradu”, rekao je Obradović novinarima u skupštini.

Kaže da je tražio od ministra za rad Zorana Đorđevića, koji je danas bio u skupštini, da neko konačno snosi odgovornost.

Posebno je apelovao da se spreči mogućnost da neko bude zaštićen od državnih organa, da može da se izvrda zakon, a da se onda ti koji to rade pojavljuju kao nasilnici i ubice.

“Da li je njih neko štiti u policiji, u tužilaštvu, sudovima na političkom nivou. Danas smo čuli da je jedan od ubica i prijatelj ministra Nebojse Stefanovića. Nije samo problem u centrima nego sto su neka lica zaštićena na drzavnom nivou i dolazi do tragičnih ishoda”, kaže Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: