Mihajlović: Bez povezivanja nema boljeg života

Ako ne budemo povezani kao region ne možemo očekivati bolji život za naše građane, poručila je potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.07.2017.

12:13

Mihajlović: Bez povezivanja nema boljeg života
Tanjug

Ona je rekla da je Srbija kada je reč o regionalnim projektima, posle samita u Trstu bliže EU, s obzirom da prvi put posle nekoliko godina od početka Berlinskog procesa jasno da postoje konkretni projekti.

"Možemo da napravimo dinamiku za infrastrukturno povezivanje, ne samo transportno već i energetsko povezivanje. Mislim da je to važno ne samo za Srbiju već i ceo region. Ako ne budemo zajedno povezani kao region ne možemo očekivati bolji život za sve naše građane", poručila je Mihajlović u Beogradu, gde je ispratila prvi voz koji će proći obnovljenom deonicom barske pruge Resnik - Vreoci.

Mihajlović je ispratila voz zajedno s ambasadorom Crne Gore u Srbiji Branislavom Mićunovićem i poručila da Srbija zajedno možemo da rešavamo i probleme, koji je u regionu, primetila je, puno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: