Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti SAD

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće od sutra u dvodnevnoj poseti SAD, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.

Izvor: B92

Subota, 15.07.2017.

14:02

Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti SAD
Foto: Tanjug

Vučić će u Vašingtonu razgovarati sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom i predsedavajućim Komiteta za oružane snage Kongresa senatorom Džonom Mekejnom.

Osim toga, Vučić će pričati i sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu senatorom Ronom Džonsonom i senatorom Krisom Marfijem, kao i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i Emanuelom Kliverom, saopštilo je Predsedništvo.

Planiran je i susret predsednika Srbije sa šefom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Džozefom Lengijelom i komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Markom Bartmanom.

Vučić će se sastati i sa predstavnicima Poslovnog saveta za medjunarodno razumevanje (Business Council for International Understanding) i prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju sa kompanijom CISCO, koja se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom opreme za računarsko umrežavanje, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: