GR: Saslušanje dvojice Srba, juče se pokvario kompjuter

U sudu na grčkom ostrvu Zakintos očekuje se da počne saslušanje Miloša Ilića i Nemanje Petrovića, koji nisu u utorak saslušani jer se u sudu pokvario kompjuter.

Izvor: B92

Sreda, 12.07.2017.

11:29

GR: Saslušanje dvojice Srba, juče se pokvario kompjuter

Ostala četvorica Srba, osumnjičenih za ubistvo američkog turiste u tuči, dala su iskaz istražnom sudiji, a juče su privedena još dvojica, od kojih je jedan pušten.

Na Zakintosu su sa porodicama i advokata osumnjičenih mladića juče razgovarali ambasador i konzul Srbije u Grčkoj, Dušan Spasijević i Vladimir Vukosavljević.

Grčki mediji su ranije preneli da su osmorica napadača na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičena za teško krivično delo grupnog ubistva.

Od njih osam, šestorica su Srbi, a jedan mladić je Grk, koji je radio kao barmen noćnog kluba na plaži Laganas, ispred kojeg je ubijen 22-godišnji Afro-Amerikanac u tuči.

Juče su uhapšena još dvojica Srba pod istim sumnjama.

Pročitajte još:

Objavljen novi snimak tuče sa Zakintosa

Ministarka o ubistvu na Zakintosu: Moramo da sačekamo...

Ubistvo Amerikanca: "Postoji povoljniji snimak za Srbe"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: