Mihajlovićeva: Nema sukoba između premijerke i mene

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da nema sukoba između nje i premijerke Ane Brnabić.

Izvor: B92

Sreda, 12.07.2017.

11:18

Mihajlovićeva: Nema sukoba između premijerke i mene

Mihajlovićeva je za N1 u Trstu, gde se danas održava Samit Zapadnog Balkana i Evropske unije u sklopu Berlinskog procesa, rekla a Anu Brnabić poznaje već 20 godina, da je poštuje, da dobro sarađuju i da "nema potrebe da je iko brani od nje".

Mihajlovićeva je rekla i da je ona samo iznela mišljenje, a ne i kritiku kada je izjavila da je Ana Brnabić transkripte intervjua za agenciju Blumberg u kome je navela da bi se Srbija ako bi morala da bira opredelila za EU, a ne Rusiju trebalo da da članovima Vlade Srbije, a ne ruskoma ambasadoru u Srbiji Aleksandru Čepurinu.

"Ono što mi se negde čini posle cele te priče o transkriptima da se prosto pokušava napraviti konflikt između mene i Ane i to od onih ljudi koji nju ne znaju ni šest meseci, a ja Anu znam 20 godina. Nema potrebe braniti Anu od mene, nas dve dobro sarađujemo i to (navodi da transkripti treba dati članovima vlade) nije bila nikakva kritika to je bilo iznošenje mog mišljenja", rekla je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: