Kolima udario devojku, počeo da beži, reagovali prolaznici

S.V. (30) iz Novog Sada teško je povređena u udesu koji se oko 17:30 h dogodio na uglu ulica Paje Radosavljevića i Omladinske na Klisi.

Izvor: B92

Nedelja, 09.07.2017.

19:42

Kolima udario devojku, počeo da beži, reagovali prolaznici
Foto: Tanjug

Kako je za 021 rekla doktrorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, intervenisale su dve njihove ekipe. Devojka je sa višestrukim teškim povredama prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, dok je za sada nepoznati muškarac, prevezen na neurologiju.

Kako piše "Dnevnik", muškarac je vozeći crveni "pežo" iz pravca Ulice Paje Radosavljevića pri velikoj brzini udario u devojku koja je tek izašla iz kola pred svojom kućom, stajala je na trotoaru, i od siline udara odbacio je na ogradu pored puta. Potom je devojka još jednom pala na isti automobil koji je nastavio da se kreće i udario i zaustavio se zakucavanjem u obližnje drvo. Vozač je potom izašao iz automobila i počeo da beži, ali su prolaznici reagovali i zaustavili ga. Policija je obavila uviđaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: