Voz usmrtio čoveka na Tošinom bunaru

U Ulici Tošin bunar protekle noći smrtno je stradao muškarac koga je pregazio voz, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.07.2017.

07:24

Voz usmrtio čoveka na Tošinom bunaru
Tanjug, arhiva

Prema njenim rečima, smrt muškarca u Tošinom bunaru konstatovana je prilikom intervencije Hitne pomoći u 01.49 sati. Dogodile su se i dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno.

U 19.11 sati, na raskrsnici Kozarčeve i Ulice Velizara Kosanovića, lakše povrede zadobila je jedna osoba, koja je potom prebačena na VMA.

Na autoputu za Zagreb, kod isključenja za Kvantaš, u 23.10 sati povređene su četiri osobe, od kojih su dve ženeske osobe lakše povređene i prebačene na VMA, koja je bila dežurna, dok su dve pregledane na licu mesta i odbile dalje transport.

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 103 intervencije od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, rekla je Macura.

Kako je navela, juče su zabeležene 124 intervencije Hitne pomoći od kojih 53 na javnom mestu, a dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda i jedno ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: