Detalji drame u HR: "Boli me ku*ac za ministra branitelja"

Hrvatski ratni veteran Srđan Smojver, koji je ubio psihijatra Sinišu Rakića, odbijao je sve napore policije da se mirno preda, već je izvršio samoubistvo.

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 03.07.2017.

09:41

Detalji drame u HR:
Getty Images

Kako piše index.hr, 48-godišnjak je tokom pregovora u nekoliko navrata izlazio na terasu stana u kom se nalazio, naoružan kalašnjikovim.

“Nudili su mu i razgovor sa ministrom branitelja, on je odbijao rečima “boli me ku*ac“ za ministra branitelja“, navodi zagrebački portal.

Shvativši da se ubica neće predati, specijalci su pokušali da uđu u kuću, ali se Smojver razneo bombom.

Podsetimo, on je ubio psihijatra ispred kuće u kojoj su obojica imali stanove, u mestu Barbat na Rabu, a njegova supruga se smrti spasla skokom kroz prozor, posle čega je s teškim povredama prebačena u bolnicu u Rijeku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: